Spredte træk vedrørende dansk husdyrbrugs udvikling gennem 50 år. - Johs. Jespersen, Johs. Jespersen (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Spredte træk vedrørende dansk husdyrbrugs udvikling gennem 50 år.