Frøavlens vilkår på længere sigt. Bør frøavlerne i fremtiden bære den fulde økonomiske risiko for såvel frøavlen som frøeksporten? - Krogsriis, C. A. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Frøavlens vilkår på længere sigt. Bør frøavlerne i fremtiden bære den fulde økonomiske risiko for såvel frøavlen som frøeksporten?