Litteratur. Civilingeniør dr. techn. Poul Becher og civilingeniør Vagn Korsgaard: Forbedring af stalde (varmeisolering og ventilering) - Krogsriis, C. A. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Litteratur. Civilingeniør dr. techn. Poul Becher og civilingeniør Vagn Korsgaard: Forbedring af stalde (varmeisolering og ventilering)