Den ondartede Lungesyges Forekomst i Danmark 1880- 81. Foredrag, den 23de November. - Bagge, Professor (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Den ondartede Lungesyges Forekomst i Danmark 1880- 81. Foredrag, den 23de November.