Erfaringerne fra Tyskland angaaende Sukkerroedyrkningen og den dermed forbundne Industri og om Forholdet for samme i Danmark. Foredrag, d. 2den Marts 1881. - Zahrtmann, H. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Erfaringerne fra Tyskland angaaende Sukkerroedyrkningen og den dermed forbundne Industri og om Forholdet for samme i Danmark. Foredrag, d. 2den Marts 1881.