Knops Jordboniterings-Methode anvendt paa danske Jorder samt en Undersøgelse af deres Absorbtionsevne for Kali, Ammoniak og Fosforsyre. Møde den 11te Febr. 1880. - Tuxen, C. F. A. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Knops Jordboniterings-Methode anvendt paa danske Jorder samt en Undersøgelse af deres Absorbtionsevne for Kali, Ammoniak og Fosforsyre. Møde den 11te Febr. 1880.