Meddelelser om Landbrugets Vilkaar i Danmarks forskjellige Egne for nærværende Tid. - la Cour, J. C. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Meddelelser om Landbrugets Vilkaar i Danmarks forskjellige Egne for nærværende Tid.