Tørvejord som Gjødning og dens Evne til at binde de ammoniakalske og kvælstofholdige Stoffer. - Boye, G. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Tørvejord som Gjødning og dens Evne til at binde de ammoniakalske og kvælstofholdige Stoffer.