Danmarks Ud- og Indførsel af Landbrugsprodukter fra 1ste Oktbr. 1876 til 30te Septbr. 1877, sammenlignet med de foregaaende 12 Aar. - Bergsøe, Landbrugskandidat (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Danmarks Ud- og Indførsel af Landbrugsprodukter fra 1ste Oktbr. 1876 til 30te Septbr. 1877, sammenlignet med de foregaaende 12 Aar.