Danmarks Ud- og Indførsel af Landbrugsprodukter fra 1ste Oktbr. 1875 til 30te Srptbr. 1878, sammenlignet med de foregaaende 11 Aar. - la Cour, J. C. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Danmarks Ud- og Indførsel af Landbrugsprodukter fra 1ste Oktbr. 1875 til 30te Srptbr. 1878, sammenlignet med de foregaaende 11 Aar.