Beretning om Præstø Amts Landboforenings Plovprøve ved Thureby den 26de September 1876. - Forsberg, Inspektør (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Beretning om Præstø Amts Landboforenings Plovprøve ved Thureby den 26de September 1876.