Beretning om Forsøg paa Ismejeriets Omraade, foretagne paa Landbohøjskolen, Ourupgaard og Gjedsergaard. - Fjord, Docent (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Beretning om Forsøg paa Ismejeriets Omraade, foretagne paa Landbohøjskolen, Ourupgaard og Gjedsergaard.