Meddelelser om Studefedning paa de danske Sukkerfabrikkers Landbrug ved Odense. - Fenger, R. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Meddelelser om Studefedning paa de danske Sukkerfabrikkers Landbrug ved Odense.