Husflidens Udvikling i Danmark. Foredrag ved den 13de danske Landmandsforsamling. - Rom, Lærer (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Husflidens Udvikling i Danmark. Foredrag ved den 13de danske Landmandsforsamling.