Er Krydsning med fremmede Racer tilraadelig, og da under hvilke almindelige Forudsætninger? Diskussion ved den 13de Landmandsforsamling. - Oppermann, Dyrlæge (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Er Krydsning med fremmede Racer tilraadelig, og da under hvilke almindelige Forudsætninger? Diskussion ved den 13de Landmandsforsamling.