Gjødning til Roer efter Forsøg paa Landbohøjskolen. Foredrag ved den 13de danske Landmandsforsamling. - Jørgensen, B. S. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Gjødning til Roer efter Forsøg paa Landbohøjskolen. Foredrag ved den 13de danske Landmandsforsamling.