Nogle Forsøg over den Indflydelse, som Regnmaaleres Konstruktion og Opstilling kan udøve paa Angivelserne af Regnhøjden. Foredrag, d. 10de Marts 1875. - Fjord, N. J. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Nogle Forsøg over den Indflydelse, som Regnmaaleres Konstruktion og Opstilling kan udøve paa Angivelserne af Regnhøjden. Foredrag, d. 10de Marts 1875.