Danmarks Ud- og Indførsel af Landbrugsprodukter fra 1ste Oktober 1873 til 30te September 1874, sammenlignet med de foregaaende 9 Aar. - la Cour, J. C. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Danmarks Ud- og Indførsel af Landbrugsprodukter fra 1ste Oktober 1873 til 30te September 1874, sammenlignet med de foregaaende 9 Aar.