Beretning om Mejemaskinprøven 1874 paa Benzonsdal og Vallensbæk Jorder, foranstaltet af det kgl. Landhusholdningsselskab. - Borch, Docent; la Cour, J. C. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Beretning om Mejemaskinprøven 1874 paa Benzonsdal og Vallensbæk Jorder, foranstaltet af det kgl. Landhusholdningsselskab.