Om Udtørringsforetagender i Almindelighed og om Udtørringen af Sjørring Sø i Særdeleshed. - Jagd, Kapitain (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Om Udtørringsforetagender i Almindelighed og om Udtørringen af Sjørring Sø i Særdeleshed.