Havets ødelæggende Virkning paa Danmarks Kyster og Midlerne, som bør anvendes derimod. (2det afsnit.) - Grove, C. F. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Havets ødelæggende Virkning paa Danmarks Kyster og Midlerne, som bør anvendes derimod. (2det afsnit.)