Havets ødeleggende Virkning paa Danmarks Kyster og Midlerne, som bør anvendes derimod. - Grove, C. F. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Havets ødeleggende Virkning paa Danmarks Kyster og Midlerne, som bør anvendes derimod.