Kan kjødproduktionen betale sig under de nuværende Forhold i Danmark? Diskussion, d. 30te Oktbr. 1873. - Fenger, R. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Kan kjødproduktionen betale sig under de nuværende Forhold i Danmark? Diskussion, d. 30te Oktbr. 1873.