Virkningerne af havets Oversvømmelse paa dyrkede Jorder. Foredrag, den 19de Marts 1873. - Hannemann, D. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Virkningerne af havets Oversvømmelse paa dyrkede Jorder. Foredrag, den 19de Marts 1873.