Den nyere Beskjæringsmaade anvendt paa Pære- og Æbletrærer. Foredrag, d. 5te Febr. 1873. - Nyeland, Stephan (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Den nyere Beskjæringsmaade anvendt paa Pære- og Æbletrærer. Foredrag, d. 5te Febr. 1873.