Foreningen for Frijsenborg Omegn til Understøttelse af gamle Husmænd og Indsiddere samt Husmænds og Indsidderes Enker og uforsørgede Børn. - Ditzel, C. A. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Foreningen for Frijsenborg Omegn til Understøttelse af gamle Husmænd og Indsiddere samt Husmænds og Indsidderes Enker og uforsørgede Børn.