Under hvilke Forhold kan Dyrkningen af Sukkerroer antages at ville medføre Fordel og Fremskridt for vort Agerbrug? - Ingerslev, Godsejer (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Under hvilke Forhold kan Dyrkningen af Sukkerroer antages at ville medføre Fordel og Fremskridt for vort Agerbrug?