Er det rigtigt vedblivende at stræbe efter Bøgeskovens Foryngelse ved Selvbesaaning og i hvilket Omfang? - Berregaard, Kammerjunker (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Er det rigtigt vedblivende at stræbe efter Bøgeskovens Foryngelse ved Selvbesaaning og i hvilket Omfang?