Erfaringer vedrørende Foderspørgsmaalet uddragne af Agerdyrkningsberetningerne. - la Cour, J. C. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Erfaringer vedrørende Foderspørgsmaalet uddragne af Agerdyrkningsberetningerne.