Resultaterne af nogle Undersøgelser over Grundvandets Bevægelse i Jorden. Møde d. 24de Januar 1872. - Colding, A. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Resultaterne af nogle Undersøgelser over Grundvandets Bevægelse i Jorden. Møde d. 24de Januar 1872.