Skovbrugsberetninger. Det nordlige Sjæland. (Fra 6te Kronborg Skovdistrikt.) - la Cour, J. C. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Skovbrugsberetninger. Det nordlige Sjæland. (Fra 6te Kronborg Skovdistrikt.)