Hvad kan der fra Landboforeningernes Side gjøres for at ophjælpe Agerbruget hos Husmænd og andre mindre Jordbrugere. Foredrag, d. 22de Februar 1871. - Andersen, Kammerraad (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Hvad kan der fra Landboforeningernes Side gjøres for at ophjælpe Agerbruget hos Husmænd og andre mindre Jordbrugere. Foredrag, d. 22de Februar 1871.