Danmarks Ud- og Indførsel af Landbrugsprodukter fra 1ste Oktbr. 1869—30te Septbr. 1870, sammenlignet med de 5 foregaaende Aar. - la Cour, J. C. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Danmarks Ud- og Indførsel af Landbrugsprodukter fra 1ste Oktbr. 1869—30te Septbr. 1870, sammenlignet med de 5 foregaaende Aar.