Ahlgjennembrydninger i Hannover. Et Uddrag af en Rejseberetning til Finansministeriet. - Bang, Forstraad; Jensen-Tusch, Plantør (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Ahlgjennembrydninger i Hannover. Et Uddrag af en Rejseberetning til Finansministeriet.