Hvilken Betydning har den kemiske Analyse af Jordbunden ved dennes Bedømmelse? - la Cour, J. C. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Hvilken Betydning har den kemiske Analyse af Jordbunden ved dennes Bedømmelse?