arationer af Prøveflader i Bøg og Gran i Grevskabet Frysenborgs Skove, foretagne i Vinteren 1869— 70. - Dahlstrøm, Overførster (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Tarationer af Prøveflader i Bøg og Gran i Grevskabet Frysenborgs Skove, foretagne i Vinteren 1869— 70.