Hvad kan der gjøres for at fremme Sædeligheden blandt Mejeripigerne. Diskussion, d. 16de Marts. - la Cour, J. C. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Hvad kan der gjøres for at fremme Sædeligheden blandt Mejeripigerne. Diskussion, d. 16de Marts.