Beretning om den store franske Landbokommissions Arbejder. (Efter Journal de l'Agriculture). - la Cour, J. C. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Beretning om den store franske Landbokommissions Arbejder. (Efter Journal de l'Agriculture).