En meteorologisk Fremstilling af Stormen den 26dc og 27de Oktober 1869. Foredrag den 19de Januar 1870. - Hoffmeyer, R. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
En meteorologisk Fremstilling af Stormen den 26dc og 27de Oktober 1869. Foredrag den 19de Januar 1870.