Nogle Bemærkninger om Kulturarbejder paa Lellinge Skovdistrikt under Valle Stift. - Hansen, A. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Nogle Bemærkninger om Kulturarbejder paa Lellinge Skovdistrikt under Valle Stift.