Om Forholdet mellem Drainledningers indbyrdes Afstand og deres Dybde. Delacroir's Forsøg og Theori. - Hannemann, D. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Om Forholdet mellem Drainledningers indbyrdes Afstand og deres Dybde. Delacroir's Forsøg og Theori.