Hvilken Indflydelse udøve Forpagtningsforholdene paa det danske Agerbrug? Foredrag, d. 17de Februar 1869. - Tesdorpf, Etatsraad (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Hvilken Indflydelse udøve Forpagtningsforholdene paa det danske Agerbrug? Foredrag, d. 17de Februar 1869.