September og Oktober Maaneder. Agerdyrkningsberetning. Fra 1ste Halvdel af November. - la Cour, J. C. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
September og Oktober Maaneder. Agerdyrkningsberetning. Fra 1ste Halvdel af November.