Notitser om det skotske Agerbrug. (En Rejseberetning til det kgl. Landhusholdningsselskab). - Plesner, A. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Notitser om det skotske Agerbrug. (En Rejseberetning til det kgl. Landhusholdningsselskab).