Om Nytten af Regnskabsoversigter og andre statistiske Meddelelser vedrørende Skovbruget. - la Cour, J. C. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Om Nytten af Regnskabsoversigter og andre statistiske Meddelelser vedrørende Skovbruget.