Vejrforholdene December Maaned 1867 paa Landbohøjskolen og paa 5 af Landhusholdningselskabets Stationer. - la Cour, J. C. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Vejrforholdene December Maaned 1867 paa Landbohøjskolen og paa 5 af Landhusholdningselskabets Stationer.