Nogle Ord om Taxation af Træmassen i Skoven efter Øiemaal eller ved Hjælp af Kluppen. Fra Monatschrift für das Forst und Jagdwesen. - Bauer, F. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Nogle Ord om Taxation af Træmassen i Skoven efter Øiemaal eller ved Hjælp af Kluppen. Fra Monatschrift für das Forst und Jagdwesen.