Vejrforholdene i Juli og August Maaneder 1867 paa Landbohøiskolen og 22 af Landhusholdningsselskabets Stationer. - la Cour, J. C. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Vejrforholdene i Juli og August Maaneder 1867 paa Landbohøiskolen og 22 af Landhusholdningsselskabets Stationer.