Undervisningen for Landmænd ved den kgl. Vet. og Landbohøiskole ved Kjøbenhavn. - la Cour, J. C. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Undervisningen for Landmænd ved den kgl. Vet. og Landbohøiskole ved Kjøbenhavn.