Hvorvidt er det ønsketligt, at „Landboforeningernes Tidende" bevares som et fælles Organ for Landboforeningernes Forhandlinger og Virksomhed? Diskussion i det kgl. Landhusholdningsselskab d. 1ste Mai 1867. - Møller Holst, E. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Hvorvidt er det ønsketligt, at „Landboforeningernes Tidende" bevares som et fælles Organ for Landboforeningernes Forhandlinger og Virksomhed? Diskussion i det kgl. Landhusholdningsselskab d. 1ste Mai 1867.